Bedien je airco met onze app

Mobiele app

Houd met de tado° mobiele app in de gaten hoe tado° je airco beheert, ook als je onderweg bent. Het rapport (toekomstige app-update) toont je wanneer en waarom je airco aan was. Wil je weten hoeveel je vandaag hebt uitgegeven aan koelen? Onze mobiele app vertelt het je!

Webapp

Je krijgt ook toegang tot je tado° Slimme Aircobediening vanaf je computer door in te loggen op tado.com/login. Je kunt er de airco-instellingen nakijken en wijzigen, net zoals in de mobiele app.

Een dag met de tado° Slimme Aircobediening

7:20 Goedemorgen!

Jij slaapt nog, maar tado° is al wakker en koelt je huis naar de perfecte ochtendtemperatuur.

Een dag met de tado° Slimme Aircobediening

8:30 Naar het werk

Vandaag vertrek je iets vroeger naar het werk. Maak je geen zorgen, tado° zet de airco automatisch uit zodra je het huis verlaat. Jij hoeft nergens aan te denken. Dat bespaart je tijd, energie en geld.

Een dag met de tado° Slimme Aircobediening

18:30 Jouw werkdag zit erop,

dan gaat tado° aan het werk! Zodra je onderweg bent naar huis, koelt tado° je woning naar de perfecte temperatuur. Zo is het aangenaam koel als je thuiskomt.

Een dag met de tado° Slimme Aircobediening

De tado° app

De tado° app geeft je volledige toegang tot je instellingen - onderweg of vanaf de bank. Verander de aircomodus, de temperatuur of de ventilatorsnelheid snel en eenvoudig vanaf het bedieningspaneel.

Verdere functies van de app

Sturing van meerdere zones

Als je in meerdere kamers een airco gebruikt, dan kun je elk aircotoestel verbinden met een Slimme Aircobediening en alle zones met gemak bedienen via de app.

Rapport

Houd een oogje in het zeil door de dagelijkse grafiek in de app te bekijken.

Slim Schema

Stel een schema in met verschillende temperaturen voor verschillende momenten van de dag. Ben je niet thuis, dan past tado° dit schema aan en zet het de airco automatisch uit om energie en geld te besparen.

Smart Home integraties

Met Amazon Echo kun je je Slimme Thermostaat bedienen met je stem. Stel je gewenste temperatuur in en verhoog of verlaag op elk moment die temperatuur. Meer informatie.

Intelligente Aircobediening met Google Home en de tado° Slimme Aircobediening. Meer informatie.

Via IFTTT kun je je tado° Slimme Aircobediening op eenvoudige wijze koppelen aan andere apparaten en toepassingen. Meer informatie.

×

We staan voor u klaar

Meer informatie of neem contact met ons op