In de media

Stuff

"tado has blossomed into the most versatile smart heating system you can buy right now... a smart heating mastermind and the new king of the boilerbrains."

De Telegraph

"De slimme thermostaat leert Nederlands. Slimme thermostaten zijn in steeds meer Nederlandse huishoudens te vinden. Het Duitse Tado probeert een plek te veroveren tussen rivalen als Nest, Toon, Anna en Netatmo. Het slimme apparaat krijgt eind deze maand een Nederlandstalige interface."

Hardware.Info

"Je kunt de Tado het best vergelijken met Nest, maar dan nog iets 'slimmer'. Waar Nest leert door te analyseren hoe je de temperatuur aanpast, neemt Tado je ook dat uit handen. De thermostaat is gekoppeld aan het GPS-signaal van je smartphone. Als je thuis bent, gaat de verwarming aan en zodra je buiten de deur stapt, stopt de ketel met het verwarmen van je radiatoren."

tado° Slimme Thermostaat productvideo door CoolBlue

Wat gebruikers zeggen

Super handig en goed voor het milieu. Komt nooit in een koud huis thuis. Zou niet meer zonder willen.

Heb in Oostende al 3 jaar een tado zodat ik verwarming kan aanzetten bij vertrek Brussel. Top ding. Detecteert aan/afwezig.

Vandaag de Tado geinstalleerd na een klein drama met de Nest V3. De Tado werkt wel en moduleert mijn Opentherm ketel prima! Happy Tado user!!

Check die @tado :-) De slimste in mijn opinie!

Prachtig en eigentijdse thermostaat, geen omkijken naar en aansluiten was zeer eenvoudig, zelfs met 2 linkerhanden. Werkt precies zoals omschreven. Verwarming lager als je vertrekt en weer omhoog als je thuiskomt. Altijd de juiste temperatuur.

Annemieke H.

Kwalitatief goed product dat doen wat het moet doen. De geofencing werkt als een trein, ga je weer terug naar huis dan gaat het setpoint omhoog en je komt in een warm huis terecht. Echt een product waar je na installatie weinig meer aan hoeft te doen.

Jurian G.

Het was de hoogste tijd om de oude inmiddels verkleurde thermostaat te vervangen door een slimme thermostaat. Ik ben uitgekomen bij de tado vanwege de vele positieve reviews en het fraaie design. Na een week kan ik niet anders dan positief zijn!

Liam M.

tado° onderscheidingen

×

We staan voor u klaar

Meer informatie of neem contact met ons op