Indien u vragen heeft, neem contact met ons op:

Verena Grill

Verena Grill-Klattenhoff

tado° introduceert volgende generatie intelligente

Comfortabel cool de zomer door met tado°

Amsterdam 9 mei 2018 – Met een hete zomer in het vooruitzicht, kondigt tado° vandaag de Intelligente Aircobediening v2 aan. Hiermee koel je de kamers in je woning waardoor het aangenamer wordt en bespaar je energie. De levering van het nieuwe product start vandaag.

2017 was officieel het op twee na heetste jaar ooit gemeten en het gebruik van aircoconditiong wordt steeds meer de norm. Aangezien airco’s aanzienlijk wat energie gebruiken is er meer en meer vraag naar energie-efficiënte oplossingen die geen afbreuk doen aan comfort.

De nieuwe Intelligente Aircobediening v2 is voorzien van nieuwe software en uitgerust met alle voordelen van tado°’s Slimme Klimaat Assistent. De Slimme Klimaat Assistent is voorzien van tado° locatiegebaseerde aansturing waarmee gebruikers altijd verzekerd zijn van een heerlijk koele temperatuur in de kamer, maar zonder energieverspilling omdat er niemand in huis aanwezig is. Door de geïntegreerde lokale weersvoorspelling wordt efficiëntie en thuiscomfort verhoogd. De activiteiten van de slimme Klimaat Assistent worden kamer voor kamer in dagelijkse klimaatrapporten en in maandelijkse energiebesparingsrapporten van het huis weergegeven.

Deze nieuwe software, in combinatie met verbeterde controle algoritmes, verlaagt de electriciteitsrekening thuis doelteffender dan ooit tevoren en bespaart 40% op de energiekosten van de airconditioning. Om deze reden krijgt de Intelligente Aircobediening v2 een 100-dagen energiebesparingsgarantie. Gedurende de eerste 100 dagen kunnen consumenten het volledige aankoopbedrag terugvragen als ze het gevoel hebben dat tado° hen niet de energiebesparing oplevert die ze verwachten (zonder opgave van reden).

“tado° is ontworpen om je persoonlijke airco-assistant thuis te worden,” zegt tado mede-oprichter & CPO Christian Deilmann. “Iedereen verdient het zich te kunnen richten op dingen in het leven die er echt toe doen. Het zoeken naar afstandsbedieningen en experimenteren met onnodige instellingen van de airconditioning behoort vanaf nu tot het verleden. Laat tado° dit voor je oplossen en geniet van volledig comfort thuis en lagere energiekosten.”

De tado° Intelligente Aircobediening v2 is uitgerust met Wi-Fi technologie en verbindt airco’s die uitgerust zijn met een afstandsbediening met het internet door gebruik te maken van dezelfde infrarood signalen als die van de afstandsbediening van de airco. Intelligente Aircobediening v2 werkt samen met Amazon Alexa, Google Home, en IFTTT voor naadloze stembesturing en maakt het voor gebruikers mogelijk om smart home scenario’s te programmeren.

De Intelligente Aircobediening v2 Perscontact tado° R. Minderhoud info@mixturemarketing.nl +316 71 3333014 heeft een consumentenadviesprijs van € 179 en kan in de Nieuws winkel en via tado.com worden aangeschaft. Het Duo Pack heeft een consumentenadviesprijs van € 299

Over tado

tado° werd opgericht in 2011 en is Europees marktleider op het gebied van intelligent management van thuisklimaatoplossingen. Met de slimme thermostaten en Smart AC Control voor verwarming en airco geeft tado° de manier waarop thuis energie verbruikt wordt opnieuw vorm. De tado° Smart Climate Assistant app gebruikt functies als Geofencing, weervoorspellng, en open raam detectie, vergroot comfort en bespaart tegelijkertijd tot 31% op verwarmingskosten.www.tado.com.

Beeld

Voor meer afbeeldingen, kunt u terecht op here.

Perscontact tado°

Ben Claesen

M +32 479 24 00 19Download

Ga terug