Jouw Starterskit: Slimme Radiatorknop V3+


Als je uitsluitend radiators in je huis hebt, is dit de perfecte oplossing. Gewoon de standaard radiatorknoppen vervangen door deze Slimme Radiatorknoppen. Zo eenvoudig kan het regelen van je verwarming met de tado-app zijn.

Eenvoudige individuele of centrale bediening

Slimme Radiatorknoppen

Slimme Radiatorknoppen

Je kunt iedere radiator in je huis individueel regelen als je huis via centrale verwarming van warmte wordt voorzien. Dit geldt ook als je verwarmt met stadsverwarming.

Slimme Thermostaat + Slimme Radiatorknoppen

Slimme Thermostaat + Slimme Radiatorknoppen

Heb je directe toegang tot een verwarmingssysteem? Regel het dan centraal met een tado° Slimme Thermostaat, naast de individuele radiatoren. Je bespaart dan nog meer.

Hier is je Starterskit te koop.

Overtuigd? Haal dan direct een Slimme Radiatorknop in huis. De Starterskit en alle accessoires vind je hier in onze online shop en in diverse winkels.

Technische specificaties

Dimensions

Smart Radiator Thermostat 78 x 52 mm;

Internet Bridge: 81 x 27 x 22 mm;

Full packaging: 174 × 174 × 70 mm


Internet Verbinding

De tado° Internetbridge, die is verbonden met je router, is inbegrepen in de Starterskit. Het verbindt je Slimme Radiatorknop met het internet via radionetwerk.


Sensoren

tado° meet de temperatuur en vochtigheid. De nauwkeurigheid van de temperatuursensor is 0.01°C.


Radiocommunicatie

Frequentie: 868 MHz (6LoWPAN)


Gewicht

Slimme Radiatorknop: 183 g

Internetbridge: 30 g

Volledige verpakking: 524 g


Power supply

3,0 V DC - (2x AA batterijen, 1.200 mAh). Optional ist der Betrieb mit wiederaufladbaren Batterien des Typs Panasonic Eneloop AA 1900 mAh NiMH möglich (die Verwendung anderer Akkutypen wird nicht empfohlen).


Materiaal

De buitenkant bestaat uit polycarbonaat (PC) en ABS-kunststof in mat wit.


Interface

LED-display, mechanische bedieningsknop.


Aansturing

Aansturing via de app of handmatig bedienen met de regelknop. Je kunt de handmatige bediening uitschakelen in de app met de Kinderbeveiliging feature.


Talen

De tado° app, instructies en software zij beschikbaar in Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands.


Maximaal aantal tado°-apparaten per Woning

Je kunt tot 25 apparaten toevoegen aan je tado° Woning.


Maximaal aantal gebruikers per woning

Er kunnen maximaal 100 gebruikers worden toegevoegd aan je tado° Woning.


Garantie

Garantie: 2 jaar


Wat zit er in de verpakking?

  • 1 Slimme Radiatorknop

  • 2 AA-batterijen

  • 1 Internetbridge

  • Netvoedingsadapter UK

  • Netvoedingsadapter EU

  • 1 USB-kable

  • 1 Ethernetkable

  • Set van adapters


Hoe het werkt

Zet je verwarming hoger of lager in de tado° app. De Internetbridge, die via de router met het internet is verbonden, verzendt deze informatie draadloos naar je Slimme Thermostaat.


Verbeter je installatie

Jouw Starterskit bevat een Internetbridge waarmee je extra Slimme Thermostaten en Slimme Radiatorknoppen kunt toevoegen om je tado° opstelling te verbeteren.

FAQ

Hier vind je de antwoorden op de meeste veelgestelde vragen over onze Slimme Radiatorknop.

Hoe werkt de Slimme Radiatorknop?

Slimme Radiatorknoppen vervangen je bestaande radiatorventielen. Alle Starterskits komen met de tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Hij communiceert draadloos met je Slimme Radiatorknoppen en zorgt ervoor dat je je verwarmingssysteem op afstand kunt aansturen met de tado° app.


Kan ik zelf de Slimme Radiatorknop installeren?

Je kunt zelf in een paar minuten de Slimme Radiatorknop installeren. Vervang eenvoudig je oude radiatorthermostaat door tado°. Onze online installatie-assistent leidt je stap-voor-stap door het eenvoudige proces. Meer informatie over het installeren van tado°


Hoe weet ik of mijn radiatoren compatibel zijn met de Slimme Radiatorknop?

tado° is compatibel met bijna alle thermostatische radiatorventielen van de meeste fabrikanten. Er worden een aantal adapters in de verpakking meegeleverd. Meer informatie over compatibiliteit


Wat is een Starterskit?

De Starterskit bevat de tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Het communiceert draadloos met je Slimme Radiatorknop. Je hebt maar één Starterskit met Internetbridge per tado° woning nodig, maar een Starterskit als basis van je tado° opstelling is noodzakelijk. Meer informatie over het tado° systeem


Kan ik meerdere Slimme Thermostaten aan mijn Starterskit toevoegen?

Je kunt zoveel Slimme Thermostaten, Slimme Radiatorknoppen of Accessoires toevoegen aan je Starterskit als je wilt. Je kunt bijvoorbeeld een Bedrade Slimme Thermostaat toevoegen om je hydronische vloerverwarming aan te sturen. Meer informatie over het toevoegen van apparaten aan je tado° Woning


Ik heb elektrische radiatoren. Kan de Slimme Radiatorknop deze ook aansturen?

Helaas ondersteunt tado° geen elektrische radiatoren.


Kan ik de Slimme Radiatorknop met mijn Smart Speaker bedienen?

Net als alle tado° apparaten kunnen je Slimme Radiatorknoppen aangesloten worden op Alexa, Google Assistant en Apple Homekit. Informatie hoe je tado° met stemopdrachten aanstuurt


Is er garantie?

Ja. Wij bieden 2 jaar garantie.


Heb ik batterijen nodig voor de Slimme Radiatorknop?

2 AA alkaline batterijen zijn in de verpakking inbegrepen. Je kunt ook Panasonic Eneloop AA 1900 mAh NiMH oplaadbare batterijen gebruiken (wij raden het gebruik van andere typen oplaadbare batterijen af). Meer over compatibiliteit van batterijtypes


Kan ik de Slimme Radiatorknop terugsturen als ik niet tevreden ben?

Wij garanderen dat je energie bespaart met tado°. Als je niet tevreden ben of tado° heeft niet genoeg bespaard, kun je je geld terug vragen. Meer over de tado° Energiebesparingsgarantie


Accessoires

Verbeter jouw tado° installatie door extra tado°-producten toe te voegen aan jouw Starterkit. Maximaliseer het comfort en de energiebesparing in jouw huis.

Accessoire – Slimme Radiatorknop

Accessoire – Slimme Radiatorknop

Om je kamers zelfstandig te kunnen regelen met radiatoren, kan je jouw Starterkit aanvullen met extra Slimme Radiatorknoppen. Je hebt één Slimme Radiatorknop per radiator nodig.

Accessoire – Bedrade Slimme Thermostaat

Accessoire – Bedrade Slimme Thermostaat

Als je al in het bezit bent van een tado° Starterkit, kan je extra Slimme Thermostaten toevoegen aan jouw installatie om je hele verwarmingssysteem te regelen en nog meer te besparen.

Accessoire – Draadloze Temperatuursensor

Accessoire – Draadloze Temperatuursensor

Optionele accessoire voor tado° Slimme Radiatorknoppen: voeg een Draadloze Temperatuursensor toe om de temperatuur in je kamers nog nauwkeuriger te meten en te regelen.

Accessoire – Draadloze Ontvanger

Accessoire – Draadloze Ontvanger

Nieuwe versie van de Extensiekit. Voor Bedrade Slimme Thermostaat - Starterkits, gebruik dit apparaat om de thermostaat draadloos te maken.

Houder

Houder

Met de tado° Houder kun je je tado° Draadloze Slimme Thermostaat, Draadloze Temperatuursensor of Slimme Aircobediening op elk oppervlak neerzetten vanwaar je je tado° systeem handig kunt aansturen.

Afdekplaat

Afdekplaat

Voor een snelle, nette installatie zonder gips- of schilderwerk. Compatibel met de Bedrade Slimme Thermostaat en ook met de Draadloze Temperatuursensor.

Weer als nieuw, maar dan voordeliger: refurbished van tado°

Maak je verwarming slim met Refurbished Slimme Thermostaten. Die zijn uitgebreid getest, functioneren probleemloos en zien er als nieuw uit.

Weer als nieuw, maar dan voordeliger: refurbished van tado°

Maak je verwarming slim met Refurbished Slimme Thermostaten. Die zijn uitgebreid getest, functioneren probleemloos en zien er als nieuw uit.

Weer als nieuw, maar dan voordeliger: refurbished van tado°

Maak je verwarming slim met Refurbished Slimme Thermostaten. Die zijn uitgebreid getest, functioneren probleemloos en zien er als nieuw uit.