Bouw jouw Smart Home met tado°

Breid de mogelijkheden van jouw slimme verwarmings- en aircobediening van tado° uit en bouw jouw eigen smart home. Verbind je tado° apparaten met additionele verbonden diensten. Met integraties, zoals Amazon Alexa, hoef je enkel te zeggen: “Alexa, stel de woonkamer temperatuur in op 22 graden.” Verbeter de functionaliteiten van tado° en maximaliseer je comfort. Ondervind hier welke integraties en diensten je kunt verbinden met jouw tado°.

Gebruik Amazon Alexa om jouw tado° Slimme Thermostaten en de Slimme Aircobediening met je stem te bedienen. Activeer de tado° Skill in de Alexa app en verbind je producten in het Alexa portaal. Gebruik Amazon Echo om jouw apparaten te bedienen zonder ook maar een vinger te bewegen. Meer informatie.
De tado° Slimme Thermostaten kunnen in Apple HomeKit worden geïntegreerd. Ze kunnen worden toegewezen aan de betreffende ruimtes binnen de Woning app: Het is mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd te bedienen door Scenarios in te stellen. Gebruik Siri om de temperatuur met je stem in te stellen. Meer informatie.
Het is ook mogelijk om je tado° apparaten te besturen met de stem bediende luidsprekers van Google Home. Verbeter de functionaliteit van tado° en maximaliseer je comfort door de Slimme Thermostaten en de Slimme Aircobediening met je stem te besturen. Door “Ok Google” te zeggen wordt de Google Assistent geactiveerd en is klaar om te helpen. Meer informatie.
De tado° producten verbinden zich met andere apps en diensten via IFTTT (If This Then That). IFTTT geeft je de mogelijkheid ‘Applets’ te creëren - een combinatie van triggers en actions - tussen producten en internetdiensten. Je zou bijvoorbeeld een Applet kunnen creëren dat je een bericht ontvangt zodra iedereen het huis verlaten heeft en tado° naar afwezigheidsmodus schakelt. Meer informatie.