Indien u vragen heeft, neem contact met ons op:

Verena Grill

Verena Grill-Klattenhoff

tado°’s integratie met de Google Assistant is nu live

München, 25. augustus 2017: als een officiële lanceringspartner, is tado° verheugd aan te kondigen dat de integratie met de Google Assistant nu live is. De Europese marktleider in intelligente klimaatsturing voegt de Google Assistant in Google Home toe aan zijn productportfolio en geeft daarmee miljoenen huishoudens toegang aan een nieuwe manier voor het aansturen van hun verwarming en airconditioningssysteem.

De samenwerking opent een nieuwe wereld van mogelijkheden. tado° gebruikers zullen in staat zijn om hun Slimme Thermostaten en Slimme Aircobedieningen te integreren in de Google Assistant, alsook intuïtief gebruik maken van de stemcontrole om hun temperatuur thuis te regelen voor meer comfort, gebruiksgemak en besparingen. De Assistant in Google Home laat de gebruiker het instellen, verhogen en verlagen van hun huistemperatuur met tado° toe, ter voorbeeld “Ok Google, zet de kamertemperatuur op 22 graden”, of “Ok Google, verhoog de slaapkamertemperatuur met drie graden.”

tado° is een van de eerste ondernemingen die een naadloze integratie van de Google Home Assistant met zijn Slimme Thermostaten en de Slimme Aircobediening voor individuele ruimteregeling aanbiedt.

“We zijn enthousiast om bij te treden op het Google Assistant platform.” kondigde tado° CEO, Toon Bouten aan. “Het opnemen van Googles technologie in onze portfolio helpt ons bij het pionieren van de ontwikkeling van stemcontrole voor een comfortabelere en gemakkelijke thuiservaring.”

tado°’s band met Google volgt de recente integraties met Apple HomeKit en Amazon Echo, waardoor de onderneming zijn gebruikers veel mogelijkheden biedt om stemcontrole te gebruiken met Siri, Alexa en nu met de Google Assistant. Tado° is de onafhankelijke leider van intelligente klimaatsturing voor thuis, hetgeen het toelaat samen te werken met alle grote platformen voor de beste gebruikerservaring.

Beeld

Voor meer beeld, kijk op.

Over tado°

tado°, de Europese leider op het gebied van slimme klimaatbeheersing in huis, is opgericht in 2011 door Christian Deilmann, Johannes Schwarz, Valentin Sawadski en Leopold von Bismarck. Het tado° hoofdkantoor staat in München.

Met zijn slimme thermostaat en slimme airco bediening ontketent tado° een revolutie in de manier waarop in het huis energie wordt verbruikt. Door het gebruik van een geo-locatie app verandert tado° automatisch de temperatuur op basis van de locatie van de bewoners en stelt huishoudens in staat om aanzienlijk op energiekosten te besparen, terwijl ze meer comfort ervaren.

https://www.tado.com/be-nl/

Perscontact tado°

tado° GmbH
Sapporobogen 6-8
80637 Munich

%contactPhoneNumberSecondaryDownload

Ga terug