Vind de juiste tado° setup voor jouw huis

Hoe wil je jouw verwarming besturen?

Hoe wil je jouw verwarming besturen?

... en nog veel meer.

Marktleider

tado° is de marktleider voor slimme en fabrikantonafhankelijke verwarmingssystemen in Europa.

Voor alle soorten verwarming en interfaces

De Slimme Thermostaat ondersteunt alle interfaces (bijv. BUS, analoog, relais) en werkt met verwarmingssystemen, hoe oud of nieuw ze ook zijn. Ook achteraf monteren is mogelijk.

12 maanden geld terug-garantie

Wij garanderen dat je energie en kosten bespaart. Bespaar in de eerste 12 maanden op je verwarmingskosten of krijg je geld terug.

Eenvoudige installatie

Zelf installeren

Zelf installeren

Je kunt tado° eenvoudig zelf installeren met de intuïtieve online installatiewizard. Vervang eenvoudigweg je oude wand- of radiatorthermostaten met de Slimme Thermostaten van tado°.

Starterskits

De verschillende Starterskits voor radiatorknoppen of wandthermostaten bieden alles wat je nodig hebt voor de start.
Elke Starterskit bevat een Internet Bridge die, zodra deze is aangesloten op de router, alle tado°-apparaten laat verbinden met het internet en je smartphone.

Slimme Thermostaat - Starterksit (V3+) voor:

Slimme Thermostaat - Starterksit (V3+) voor:

 • Eigen verwarmingssysteem in eengezinswoningen
 • gasverwarming
 • Vloerverwarming in één- en meergezinswoningen
Slimme Radiatorknop - Starterskit voor:

Slimme Radiatorknop - Starterskit voor:

 • radiatoren in één- en meergezinswoningen, onafhankelijk van de verwarmingsbron (bijv. gas, oliebrander, warmtepomp of stadsverwarming)

Aanvullende accessoires - optimaliseer je opstelling:

Je kunt de Starterskits uitbreiden met aanvullende Slimme Thermostaten om het comfort en de energiebesparing in huis te vergroten.

Accessoire: Slimme Thermostaat

Accessoire: Slimme Thermostaat

Regelt meerdere aparte ruimtes, bijvoorbeeld bij vloerverwarming.

Accessoires: Slimme Radiatorknoppen

Accessoires: Slimme Radiatorknoppen

Bediening van aanvullende, afzonderlijke radiatoren.

Accessoires: Extensiekit

Accessoires: Extensiekit

Functioneert als draadloze ontvanger voor de Slimme Thermostaat.

Veelgestelde vragen

 • Mijn verwarming is zeer oud respectievelijk zeer nieuw - wordt het ondersteund door tado°?

  Absoluut! tado° is ontwikkelt om te functioneren met oudere en ook hoogmoderne verwarmingssystemen. Of het nu 30 jaar oude gasketels zijn of splinternieuwe warmtepompen, tado° is uniek in Europa door de fabrikant onafhankelijke compatibiliteit. Bij verdere vragen hierover is onze klantendienst blij je te helpen.
 • Met welke verwarmingssystemen is tado° compatibel?

  tado° is compatibel met alle bekende fabrikanten (bv. Remeha, Intergas, Nefit, Vaillant, Atag, Bulex, Buderus, Viessmann, Junkers, Wolf en veel meer) en kan daardoor dus aan bijna alle verwarmingssystemen aangesloten worden. Daardoor is het irrelevant, hoe oud het systeem is en of radiatoren of vloerverwarming geïnstalleerd is.
  Hier vind je meer informatie over de ondersteunde interfaces en radiatorventielen. Door onze 30 dagen geld terug garantie kun je onze producten rustig uitproberen. Als je verdere gedetailleerde technische vragen hebt, dan helpt onze klantendienst je graag.
 • Wat onderscheidt tado° van andere fabrikanten?

  Onze Slimme Thermostaat ondersteund verscheidene analoge en digitale verwarmingsinterfaces en is daarmee een van de meest compatibele verwarmingsregelingen van Europa. Zo kan tado° naast een zeer efficiënte modulerende regeling ook verdere informatie zoals foutcodes en operationele gegevens van de verwarming ontvangen en analyseert deze gegevens voor een geoptimaliseerd functioneren van jouw verwarmingssysteem.
 • Garandeert tado° dat ook mijn verwarmingssysteem aangesloten kan worden en het dan ook echt functioneert?

  Door de jaren heen, werden de tado° producten aan duizenden, verscheidene wandketels en verwarmingssystemen in Europa aangesloten. Daarom weten we dat tado° met ca. 95% van alle verwarmingssystemen compatibel is. Indien nodig ondersteunen we je graag telefonisch bij het installatieproces. Indien je onverwacht niet tevreden bent met tado°, heb je na online aankoop een terugzendrecht van 30 dagen. Als je voelt dat je binnen het eerste jaar niet genoeg gespaard hebt, ontvang je dankzij onze Energie Besparingsgarantie je geld terug.
 • Wat gebeurt er als de internetverbinding tijdelijk verloren gaat?

  Jouw verwarming laat zich met tado° ook zonder internetverbinding regelen. De internetverbinding heb je enkel nodig voor het regelen via smartphone of webapp. De controle over jouw verwarmingssysteem is verder via de besturingsmogelijkheden van het toestel mogelijk.
 • Meer hulp nodig? Bezoek dan alsjeblieft ons Help Center.