Internet der dingen

tado°
EN HET INTERNET DER DINGEN

Wat is het internet der dingen?

Het internet der dingen, ook bekend als Internet of Things (IoT), zorgt ervoor dat allerdaagse objecten met elkaar kunnen communiceren.

Objecten kunnen worden gedefinieerd als slim, indien ze bestaan uit sensoren, softwaresystemen of data opslag, die een gegevensuitwisseling met één of meerdere andere intelligente apparaten. Deze structuur maakt het mogelijk dat gegevens beschikbaar zijn op het juiste moment en op de juiste plaats.

SMART HOME

iot.smartHome.img1.alt

Het huis van de toekomst

tado° maakt uw woonomgeving slim. De focus ligt op procedures en systemen, die een slimme verbinding in staat stellen - het resultaat is een intelligente ivd-netwerk gebouw.

tado° is voortdurend in beweging om de nieuwste trends te volgen in de wereld van de smart home technologie - sinds 2012 is tado° begonnen met het aansluiten van verwarmingsinstallaties op het internet en maakt besturing nog slimmer. Sinds juni 2015 is het ook mogelijk om op een intelligente manier airconditioners te besturen met de innovatieve slimme Airco besturing van tado°.

Smart Home
tado° product's features

Wat is het verband tussen tado° en het internet der dingen?

tado° concentreert zich op de intelligente besturing van verwarmingssystemen en airconditioners.

Met de slimme thermostaat en de mobiele app van de verwarmingsinstallatie wordt verbonden met het internet en kan worden gecontroleerd op een intelligente manier. De slimme verwarming controle Tado ° beschouwt weersverwachtingen en individuele gebouw kenmerken aan de optimale temperatuur in te stellen.

Hetzelfde geldt voor de Smart AC Control for air-conditioning systemen. Dat de cirkel van het internet der dingen voltooid.

VOORDELEN

De voordelen van IoT (Internet of Things)

 • Met het internet der dingen en het internet van de dingen huishoudens of bedrijven kunnen hun kosten aanzienlijk verminderen. Met de slimme thermostaat van tado° bespaart u tot 31% op de stookkosten.
 • Naast het besparen van geld kan er aanzienlijk minder energie worden verbruikt, omdat apparaten alleen worden gebruikt wanneer ze echt nodig zijn. De slimme thermostaat van tado° zorgt dat de verwarming uitgeschakeld zal worden zodra de laatste bewoner het huis verlaat. Zodra de eerste bewoner weer richting huis gaat zet tadoº de verwarming weer aan.
 • Vooral op het gebied van Smart Living, het aansluiten van apparaten biedt een verhoogde kwaliteit van het leven en meer comfort. tado° regelt uw verwarming en air-conditioning systemen automatisch, zonder enige actie van uw kant.
 • De connectiviteit en data-uitwisseling van slimme apparaten vereenvoudigt uw leven.
 • Apparaten kunnen op afstand wordenbestuurd door een centrale regeleenheid - bijvoorbeeld een mobiele telefoon - en kan dus worden aangesloten op het internet op elk moment, op elke plaats. Met de mobiele app van tado° kunt u uw verwarming of airconditioning systeem op de meest flexibele manier besturen.
 • Met het internet der dingen bent u altijd up-to-date, omdat de producten voortdurend verder worden ontwikkeld en verbeterd door updates (apps, firmware etc.)

Heeft u interesse in een slimme thermostaat voor uw verwarmingssysteem ?

Wat zijn de uitdagingen van het internet der dingen (IoT)?

Het internet der dingen opent geheel nieuwe mogelijkheden en maakt ons dagelijks leven makkelijker door middel van het netwerk van slimme objecten. Naast de voordelen van het internet der dingen zijn er ook bepaalde uitdagingen. tado° creëert een intelligente manier om deze hindernissen te overwinnen.

Een gebruiksvriendelijke hardware en software

De beste technologie is niets waard als het niet gebruiksvriendelijk is. Met de zelflerende thermostaat heeft tado° een stuk hardware en software die uw verwarming automatisch regelt. tado° wil niet dat mensen te maken hebben met hun verwarming. Het werk is volledig overgelaten aan de verwarmingsassistent.

Privacy

De grootste zorg van het internet der dingen. tado° stelt zeer hoge normen als het gaat om de bescherming van persoonsgegevens. De communicatie tussen de apparaten thuis, servers en mobiele apparaten wordt uitsluitend via een versleutelde dataverbinding uitgevoerd en is dus 100% veilig tegen misbruik. Vergelijkbare methoden worden gebruikt bij het online bankieren.

iot.growth.imgAlt

Snelle groei

van aangesloten apparaten

Van de computer, smartphone of tablet tot slimme thermostaat of de slimme airco besturing van tado°. De ontwikkeling van aangesloten apparaten zal snel blijven groeien in de komende jaren.

Internet protocol - de identiteit van de objecten.

Elk object moet zijn eigen IP-adres hebben om de communicatie te vergemakkelijken. Het internetprotocol IPv6 helpt om tegemoet te komen aan de massa van de nieuwe IP-adressen van apparaten. Ook tado° maakt gebruik van IPv6 als een gestandaardiseerde methode voor het verzenden van data.

Maak deel uit van de toekomst - maak uw huis slim

tado° maakt gebruik van de mogelijkheden van het internet der dingen en helpt u bij uw huis de slimme thermostaat en Smart AC controle voor intelligente netwerken.

Profiteer van de voordelen van het internet der dingen en de controle van uw verwarming of airconditioning met uw Tado ° eenvoudig op uw smartphone.

Slimme Thermostaat

 • Maakt uw verwarmingsinstallatie slim
 • Automatische besturing via geolocatie
 • Bespaart tot 31% op de stookkosten
 • Download de gratis tado° App
Meer informatie

Slimme Airco Besturing

 • Maakt uw airco slim
 • Automatische besturing via geolocatie
 • Bespaart tot 40% op de airco kosten
 • Download de gratis tado° App
Meer informatie