Het begint bij jou.

Naar onze vacatures

Werken bij tado°

tado° is een jong, dynamisch bedrijf dat zich tot doel heeft gesteld het energieverbruik in privé-huishoudens te optimaliseren.

Bij tado° hechten we waarde aan een platte organisatiestructuur, snelle besluitvormingsprocessen en een sfeer van open communicatie binnen de teams. Om het verschil te maken en wereldwijd te kunnen groeien, dagen we onszelf elke dag opnieuw uit. Bij tado° werk je samen met getalenteerde collega's die elke dag met veel passie aan onze missie werken - en dit alles met veel plezier!

Dit is de hartslag van tado°.

Enkele feiten over tado°:

16 verschillende talen worden dagelijks op onze kantoren gesproken.

>40 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd

364 dagen zonder een dresscode, behalve op Oktoberfest

300 kg fruit & koffie worden elke maand op kantoor geleverd

30 vakantiedagen voor alle fulltime medewerkers

8 hardloopgroepen door Münchens mooie Olympiapark

De populairste vervoermiddelen naar kantoor:

55%

35%

7%

3%

What our employees say

Nicky (Manager Online Marketing)

“Ik werk sinds januari 2017 in het Online Marketing en E-Commerce team bij tado°. Ik was al heel lang geïnteresseerd in smart home technologieën en ik vind het geweldig idee dat je als tado°-gebruiker niet meer aan je verwarming hoeft te denken en tegelijkertijd energie bespaart. Het is spannend om deel uit te maken van zo'n innovatief bedrijf en invloed uit te oefenen op een opkomende markt. Bij tado° leggen we de nadruk op het samenwerken als team, dus op samen het best mogelijke resultaat te bereiken. Dit stimuleert de teamgeest - ook buiten het werk.”

Zhu (Senior UX Designer)

“Ik had vier jaar geleden het geluk om bij tado° aan de slag te kunnen. Wat mij echt fascineert aan tado° is het feit dat ik als user experience designer de visie van tado° direct kan vertalen naar de producten en diensten. Door nauw samen te werken met collega's van de technologie- en business-afdeling kan ik mijn vaardigheden op verschillende gebieden ontwikkelen. Ik ben blij en trots als ik klanten met mijn werk ik hun handen zie. Bij tado° is het van essentieel belang dat het design mens- en klantgericht is.”

Larissa (Manager Recruiting)

“Toen ik in 2014 ben begonnen om voor tado° te werken, zaten er ongeveer 20 mensen in het team. Ik was meteen gemotiveerd door de typische mentaliteit van een start-up bedrijf: je kunt daadwerkelijk iets veranderen met wat je doet. Ondanks het feit dat we als bedrijf snel groeien, zijn we erin geslaagd om deze originele tado° spirit te behouden. Het is echt indrukwekkend om te zien hoe het bedrijf zich heeft ontwikkeld. Ik ben erg blij om deel uit te maken van een geweldig team, om bij te dragen aan het succes van tado° en om iets goeds te kunnen doen voor onze planeet.”

Alex (Director Creative & Content Marketing)

“Ik ben bij tado° terechtgekomen, omdat hun missie mij aansprak: energie is te kostbaar om te verspillen. Dit motiveert mij elke dag opnieuw sinds ik in 2016 in het Content Marketing team ben begonnen. Het is inspirerend om te zien hoe het hele team in het idee van tado° gelooft en er hard voor werkt. Je ziet dit ook terug in onze bedrijfscultuur: open-minded, nuchter, gefocust op de essentie, altijd efficiënt, maar wel met een flinke dosis humor en een positieve instelling.”

Svea (Product Manager Thermostat Products)

“Bij tado° kon ik vanaf dag één meedraaien en mijn verantwoordelijkheid nemen. Voor ingenieurs zijn er een heleboel spannende maar ook uitdagende taken op het snijvlak van elektrotechniek, besturings- en aandrijftechniek, mechanica en thermodynamica. Elke dag leer ik weer iets nieuws over hard- en software. Ik vind het vooral mooi dat de klant centraal staat bij de productontwikkeling en dat we in interdisciplinaire, flexibele teams werken, niet alleen om de beste technische oplossing te vinden, maar ook om de beste gebruikerservaring te realiseren.”

Flo (Head of Server Development)

“Ik ben in 2014 bij tado° aan de slag gegaan in het Server Team. Daar ben ik verantwoordelijk voor de aansturingslogica, het datamanagement en de schaalbaarheid van onze applicaties, die op Amazon Web Services draaien. Daarnaast werk ik met AngularJS aan de tado° webapp voor onze klanten. Wat ik het leukste vind aan tado°, is de veelzijdigheid van de werkzaamheden en het feit dat je veel beslissingen kunt beïnvloeden. Ook vind ik het mooi, dat het resultaat van ons werk vaak al binnen enkele minuten na ontwikkeling live en zichtbaar is voor onze klanten.”

Actuele vacatures

Zit er geen passende vacature voor jou bij? Stuur ons dan toch je sollicitatie!

Wij zijn er voor jou!

Ben je enthousiast geraakt door wat we doen en houd je ervan om elke dag opnieuw uitgedaagd en geïnspireerd te worden? Neem dan contact met ons op. Sluit je bij ons aan en laat ons samen de allernieuwste energiebeheeroplossingen ontwikkelen.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

+49 89 7167786 - 10