Vandaag de dag, met onze smartphone praktisch vastgelijmd aan onze handen en nomofobie* in opkomst, is het bijna vanzelfsprekend dat de smart home markt explodeert – op een goede manier. Als je erover nadenkt jouw leven ook eenvoudiger te maken, is het aanschaffen van een Ssmart thermostat smart thermostat limme Thermostaat de eenvoudigste manier om jouw vier muren om te toveren in een smart home. Met een thermostaat, die met het internet is verbonden, krijg je de mogelijkheid een lagere temperatuur in te stellen terwijl je niet thuis bent, zodat je kosten en energie bespaart. Echter, voordat je in de wereld van slimme thermostaten duikt, zijn er een paar dingen waar je op moet letten.

*nomofobie (zelfstandig naamwoord) – Een abnormale, irrationele angst om zonder iemands mobiele apparaat te zijn, of om niet in staat te zijn te communiceren via iemands mobiele apparaat. (http://www.nomophobia.com/)

Een slimme thermostaat – is dat het waard?

Jij denkt dat je met ouderwetse thermostaten ook geld kunt besparen? In zekere zin is dat waar, maar alleen als ze juist geprogrammeerd zijn en studies laten zien dat de meeste gebruikers dit nooit doen, laat staan dat ze het aanpassen aan hun behoeften. Er zijn veel belangrijkere dingen in het leven dan het bijhouden van je verwarmingsschema, waardoor het vaak genegeerd wordt. Dit resulteert in lege huizen die verwarmd worden door het hele land – dat is niet alleen een enorme verspilling van energie, maar ook een last voor het milieu. Dit is slechts één van de vele redenen waarom je naar een slimmere oplossing zou moeten zoeken.