Met een hete zomer in het vooruitzicht, kondigt tado° vandaag de Intelligente Aircobediening V2 aan. Hiermee koel je de kamers in je woning waardoor het aangenamer wordt en bespaar je energie. De levering van het nieuwe product start vandaag.

Comfortabel cool de zomer door met tado°

2017 was officieel het op twee na heetste jaar ooit gemeten en het gebruik van aircoconditiong wordt steeds meer de norm. Aangezien airco’s aanzienlijk wat energie gebruiken is er meer en meer vraag naar energie-efficiënte oplossingen die geen afbreuk doen aan comfort.

De nieuwe Intelligente Aircobediening V2 is voorzien van nieuwe software en uitgerust met alle voordelen van tado°’s Slimme Klimaat Assistent. De Slimme Klimaat Assistent is voorzien van tado° locatiegebaseerde aansturing waarmee gebruikers altijd verzekerd zijn van een heerlijk koele temperatuur in de kamer, maar zonder energieverspilling omdat er niemand in huis aanwezig is. Door de geïntegreerde lokale weersvoorspelling wordt efficiëntie en thuiscomfort verhoogd. De activiteiten van de slimme Klimaat Assistent worden kamer voor kamer in dagelijkse klimaatrapporten en in maandelijkse energiebesparingsrapporten van het huis weergegeven.

Deze nieuwe software, in combinatie met verbeterde controle algoritmes, verlaagt de electriciteitsrekening thuis doelteffender dan ooit tevoren en bespaart 40% op de energiekosten van de airconditioning. Om deze reden krijgt de Intelligente Aircobediening V2 een 100-dagen energiebesparingsgarantie. Gedurende de eerste 100 dagen kunnen consumenten het volledige aankoopbedrag terugvragen als ze het gevoel hebben dat tado° hen niet de energiebesparing oplevert die ze verwachten (zonder opgave van reden).

Nieuw: De Slimme Klimaat Assistent zorgt voor nog meer wooncomfort en bespaart tot 40%