We houden allemaal van de zomer, maar voor alle leeftijden is omgaan met de hitte soms lastig. Hier volgt een lijst met onze grootste zomerse hitte-ergernissen, en natuurlijk onze oplossing! Wat denk jij, zijn we iets vergeten?

Thuiskomen in een warme flat
Je bent de hele dag hard aan het werk geweest en je kijkt ernaar uit om weer thuis te zijn. Maar zodra je door de voordeur naar binnen stapt, komt er een golf van warme lucht op je af. Dat is het moment waarop je wenst dat je op je werk was gebleven!

Het is te warm om te slapen
Het kan moeilijk zijn om een comfortabele en constante slaaptemperatuur te realiseren tijdens de zomer. Je airco heeft moeite om een constante koele temperatuur aan te houden en daardoor is het vaak te warm of te koud – beide maken je wakker!

De airco uit vergeten te zetten
Laten we eerlijk zijn, velen onder ons hebben geen idee hoeveel elektriciteit een aircosysteem verbruikt. Maar soms is het makkelijk vast te stellen dat de airco een echte energievreter is. Als je net als ons wel eens vergeet de airco uit te zetten als je het huis verlaat, dan heb je binnen de kortste keren een gepeperde energierekening!

Je huisdier achterlaten in een te warm huis
Je zou je hond nooit achterlaten in de auto op een gloeiend hete dag, dus waarom laten zoveel mensen hun huisdier de hele dag thuis zonder koeling? Stel je voor hoe het voelt om de hele zomer thuis te zitten met een dikke vacht zonder te kunnen ontsnappen aan de warmte.

Het is te vochtig
Als het te warm en vochtig is, dan kunnen onze lichamen minder efficiënt warmte loslaten. Dat betekent dat we (veel!) gaan zweten. Buiten is het misschien niet te voorkomen, maar binnen zou het geen probleem moeten zijn!

De oplossing
Gelukkig is er een oplossing voor de bovengenoemde problemen. De tado° Slimme Aircobediening gebruikt de locatie van je telefoon om ervoor te zorgen dat de airco automatisch uit gaat op het moment dat de laatste persoon het huis verlaat. tado° begint bovendien alvast met koelen zodra hij detecteert dat de eerste persoon op weg naar huis is. Dat betekent dat je bespaart als je weg bent en je altijd terug thuiskomt in een koele woning.

Je kunt ook een slim schema instellen om zeker te zijn dat de temperatuur in je woning perfect is voor jou, je familie, je huisgenoten of je huisdieren. Omdat tado° je airco met het internet verbindt, kun je bovendien op elk moment je airco besturen via je telefoon, tablet of computer – waar je ook bent.

Is de temperatuur hoger dan verwacht en heb je je hond thuis achtergelaten zonder de airco aan te zetten? Geen probleem: geef je huis een boost van koude lucht terwijl je op kantoor zit. tado° is ontworpen om je meer comfort, gemak en besparingen te bieden, terwijl het mooi en simpel wordt gehouden.

Geolocatie

Controle – waar je ook bent

Slimme schema’s

Wil je meer weten over de tado° Slimme Aircobediening? Klik dan hier.