Wees creatief! Zo werkt het:

  1. Neem een foto die toont waar je bent. Waar je ook bent – elke locatie kan bijzonder zijn. We zijn op zoek naar unieke, tot nadenken stemmende, grappige en/of inspirerende beelden. Maak je geen zorgen, het hoeft niet professioneel te zijn, creativiteit en originaliteit is wat telt.
  2. Upload je foto op één van de volgende socialmediaplatformen:
    • Facebook: Post een foto op de tado° Facebookpagina met een korte omschrijving en vermeld de hashtag #WhereverYouAre en @tado
    • Twitter or Instagram: Post een foto op je profiel met een korte omschrijving en vermeld de hashtag #WhereverYouAre en @tado (Instagram: @tado_com)
  3. Daarna zullen we nagaan of je foto en post de voorwaarden voor deelname respecteren. Als dit het geval is, dan verschijnt je foto op www.tado.com/t/nl/whereveryouare en neem je automatisch deel aan onze wedstrijd.
  4. Zodra onze jury een winnaar gekozen heeft, zullen we dit communiceren via Facebook, Twitter, Instagram en onze website.
  5. De fotowedstrijd – en dus ook de periode waarin je ons de foto kunt toesturen – start op 3 augustus 2016 en eindigt op 29 september 2016 om 22:00 GMT.
We kijken uit naar je foto!
Het hele tado° team wenst je veel succes met je deelname!