Een slimme oplossing om jouw huis de perfecte temperatuur te houden.

Door miljoenen mensen getest: ontdek onze Slimme Thermostaten, die je eenvoudig bedient via de intuïtieve tado° app. De unieke functies helpen je energie en geld te besparen. Wij bieden het perfecte product voor elk verwarmingssysteem.

Voor radiatoren

Voor radiatoren

Starter Kit Slimme Radiatorknop V3+:
tado° is niet verbonden aan een bepaalde fabrikant en werkt dus met bijna elke radiator. De doe-het-zelf-installatie duurt slechts een paar minuten.

Naar het product
Voor boilers

Voor boilers

Of je nou een bedrade of draadloze thermostaat hebt of zelfs helemaal geen: tado° heeft de perfecte oplossing met de Bedrade of Draadloze Slimme Thermostaat V3+.

Zo slim, zo makkelijk

Het gebruik van de app is heel eenvoudig en makkelijk te begrijpen. Met tado° bedien je zelfs je verwarming via je smart speaker.

De tado° app

De tado° app

Haal alles uit onze slimme app door de vele unieke functies, zoals onze geavanceerde Geolocatie, waarmee je je huis voorverwarmt en de temperatuur instelt wanneer je er niet bent, gebruik Slimme Schema's, openraamdetectie zonder sensoren en nog veel meer.

Ontdek meer over de app
Smart home integratie

Smart home integratie

Regel de temperatuur in je huis met je favoriete smart home-systeem. Of je nu Apple HomeKit, Google Home of Alexa Smart Home hebt - tado° werkt.

tado° – de beste keuze

Direct enorm veel voordelen: ontdek wat tado° zo speciaal maakt.

Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

tado° Slimme Thermostaten zijn al door miljoenen gebruikers geïnstalleerd - je installeert ze in een paar eenvoudige stappen. De installatiegids in de app biedt betrouwbare hulp, omdat de gids perfect is afgestemd op jouw verwarmingssysteem.

Meer informatie over het installeren van tado°
Alles is perfect geregeld - tot in het kleinste detail

Alles is perfect geregeld - tot in het kleinste detail

Geolocatie, maar dan beter: tado° schakelt je verwarming niet alleen aan en uit op basis van je locatie. Jij bepaalt of en hoe je jouw huis wilt voorverwarmen voor als je terugkomt en wat de temperatuur moet zijn als je er niet bent.

Regel de temperatuur in elke kamer en bespaar meer energie

Regel de temperatuur in elke kamer en bespaar meer energie

Met meerdere Slimme Thermostaten kun je je set-up uitbreiden en de temperatuur in elke kamer afzonderlijk regelen. Zo bespaar je nog meer energie.

Klinkt goed? Laten we beginnen.

tado° heeft de perfecte oplossing voor elk verwarmingssysteem. tado° Slimme Thermostaten werken met bijna elk merk en elke fabrikant. Vind nu jouw perfecte set-up door slechts een paar vragen te beantwoorden.

Bekijk de productzoeker
*Uitkomst van het Fraunhofer-instituut voor bouwfysica IBP, getiteld ‘Simulatiestudie over de potentiële energiebesparing van een verwarmingssysteem met aanwezigheidsdetectie en weersvoorspelling’, IBP Report 527 (2013).