Wij hebben gemerkt dat je probeert om tado.com op te roepen voor een land dat niet overeenkomt met je locatie. Selecteer alsjeblieft welke versie van tado.com je wilt bezoeken.

Slimme Aircobediening V3+

De tado° Slimme Aircobediening vervangt jouw bestaande airco-afstandsbediening zonder extra bedrading. Bestuur jouw koeling vanaf overal via de app. Om verschillende apparaten met tado° te bedienen, hoef je alleen maar een tado° Slimme Aircobediening voor elk apparaat aan te schaffen.

Slimme Thermostaat – Starterskit V3+

Alles wat je nodig hebt om te beginnen: De tado° Slimme Thermostaat is eenvoudig te installeren. Hij maakt verbinding met het internet en is binnen enkele minuten klaar om jouw verwarming slim te regelen.

Slimme Radiatorknop – Starterskit V3+

Als je alleen radiatoren hebt, kan je jouw verwarming toch nog slim maken. Vervang gewoon jouw oude radiatorkranen door tado° Slimme Radiatorknoppen en sluit ze aan op het internet via de bijgeleverde tado° Internetbridge.

Houd de controle

met tado° kan je jouw verwarming of airconditioning altijd en overal via de app regelen.

Blijf comfortabel

tado° helpt je om in elke kamer van jouw woning een comfortabele temperatuur te controleren en te behouden.

Bespaar energie

tado° verwarmt of koelt alleen wanneer dat nodig is. Zo verminder je je energieverbruik tot 31%.

Handsfree aansturen

met tado° kan je jouw verwarming en airco aansturen met spraakcommando's via de meeste slimme luidsprekers.

Bespaar geld

tado° vermindert jouw energieverbruik en -kosten. En als je denkt dat je niet genoeg hebt bespaard, krijg je je geld terug.

Leef duurzaam

tado° helpt je een verschil te maken. Verminder jouw energieverbruik en zet een stap in de richting van een duurzame toekomst.