De belangrijkste functies van de tado° app

Hier lees je over de belangrijkste functies van de tado° app waarmee tado° je helpt energie te besparen.

tado° Geofencing

tado° Geofencing

Geolocatie (geofencing) maar dan beter: met slimme voorverwarming en afwezigheidstemperatuur zorgt tado° ervoor dat je alleen energie gebruikt als nodig is. De functie herinnert je er ook aan om je verwarming of airconditioning lager te zetten of de temperatuur even aan te passen.

tado° Open Raam Detectie

tado° Open Raam Detectie

Raam open, verwarming aan? Zonde! Dankzij de reeds geïntegreerde sensoren detecteert tado° een plotselinge verandering in kamertemperatuur of luchtvochtigheid veroorzaakt door geopende ramen. Je ontvangt dan een melding om de verwarming of airconditioning uit te schakelen.

tado° Slim Schema

tado° Slim Schema

Slim plannen, slim besparen: maak afzonderlijke Slimme Schema's in de tado° app. Dan heb je altijd de perfecte temperatuur in elke kamer en op elk moment.

tado° rapporten en statistieken

tado° rapporten en statistieken

Met de tado° app ben jij de baas over het klimaat in je huis. Je krijgt duidelijk inzicht in je energieverbruik en kunt zien hoeveel je bespaart.

tado° Auto-Assist*

Met de upgrade naar Auto-Assist heb je volledig inzicht in de ontwikkeling van je energiekosten met Energy IQ. Vergelijk bijvoorbeeld de kosten van de huidige maand met die van de voorgaande maanden. Daarnaast ontvang je informatie over onverwacht gedrag van je verwarmingssysteem en kun je geolocatie en Open Raam Detectie automatiseren.
(*€ 3,99/maand, € 29,99/jaar).

Meer over Auto-Assist

Klaar om aan de slag te gaan?

Vind nu de ideale kit om de verwarming en koeling van je huis slimmer te maken.

Bekijk de productzoeker
Check de compatibiliteit